Helyszín

A környék

A Középső-Ferencváros frekventált részén, a Tűzoltó utcában épül meg a Semmelweis Residence társasház, mely remek elhelyezkedésének és közlekedési adottságainak köszönhetően könnyen megközelíthető és élhető életteret biztosít lakói számára. Elhelyezkedése ideális, karnyújtásnyira található a Klinikák metrómegálló, 5 perc sétával elérhető a Ferenc körút vagy a Nagyvárad tér. Az utca csendes, több park is biztosítja a kikapcsolódást.

A környék ellátottsága kiváló, óvoda, iskola, egyetem (SOTE/ ZMNE), gyógyszertár, posta, fitneszterem, éttermek, bevásárlóközpontok (Corvin Plaza, Lurdy Ház), színházak (Nemzeti), koncerttermek (MÜPA, Trafó) mind elérhető közelségben találhatók.

Tömegközlekedés szempontjából is különösen kedvező helyzetben van: 2 perces sétával megközelíthető az M3-as metró, 5 perc sétával a 4-6-os villamos, és az Üllői úton éjszakai busz járatok is megállnak.

Az épület

A gyors ütemben fejlődő Középső-Ferencváros városrészében található Semmelweis Residence lakásainak célja, a szerethető, emberközeli, környezettudatos miliő megteremtése. Tervezéskor nagy hangsúlyt fektettünk a könnyed, fiatalos, kényelmes belsőre, és parkosított udvarra, mely illeszkedik a környék stílusához.

Világos színek, sok erkéllyel, terasszal tökéletes harmóniában hívogatják a leendő lakókat. Az üvegfelületeknek köszönhetően világos és természetes lakóhelyiségek jönnek létre, amelyek hozzájárulnak az épületkomplexumban uralkodó természetes és barátságos hangulathoz. Az épület kiváló elhelyezkedésének és a környező épületek adottságainak köszönhetően, a felső szinten lévő lakásokból gyönyörű panorámás kilátás nyílik Budára. A társasház gépkocsival is jól megközelíthető, a parkolást tágas teremgarázs biztosítja.

A kínálatban szereplő 81 lakás közül mindenki megtalálja az igényeinek és elképzeléseinek megfelelő változatot. Egyetemistáknak kitűnő választás garzon kínálatunk, pároknak javasoljuk az egy hálószobás, amerikai konyhás lakásainkat. Kisgyermekes családok bátran választhatják a 2-3 szobás lakásokat, ahol mind a szülők, mind pedig a csemeték könnyen kialakíthatják saját életterüket. Az egyedi életérzést keresők a felső szinten kialakításra kerülő nagy teraszos penthouse lakásaink közül választhatják ki a számukra ideális otthont.